Festival OVERdeVLOED trekt 7000 bezoekers

 Onder een stralende zon hebben meer dan 7.000 bezoekers zaterdag kunnen genieten van alle festiviteiten van het festival OVERdeVLOED.

Een 90 kilometer lang fietspad over de Groningse dijk die meer toegankelijk is gemaakt en voor een deel nieuw aangelegd met speciale faciliteiten zoals camperplaatsen, Toeristische Overstapplaatsen en trekkershutten, is de directe aanleiding geweest voor het organiseren van festival. Maar er was meer, want met Festival OVERdeVLOED is het afgelopen weekend het gebied gevierd. Langs de dijk van Lauwersoog tot Nieuwe Statenzijl waren allerlei activiteiten georganiseerd om jong en oud te laten kennismaken met het gebied rondom werelderfgoed Waddenzee van UNESCO.

Die festiviteiten varieerden van een groots Waddenconcert tot intieme optredens van singer/songwriters, van toneel tot een rit op de trekker, van een 20 km wandeling met kunst en cultuur tot kikkervisjes vangen. Van een braderie tot een lichtshow. Voor iedereen was er wat te doen en te beleven tijdens het festival.

Cookieinstellingen